6LfLlDEUAAAAAGEc4x8QjHBc2siR3CbMERWkLkw3








Séf asztala

Legyen Ön is VIP Vendég Regős Péter séf asztalánál!


Hívja meg barátait, üzletfeleit és fogadja Őket házigazdaként az XO Bistro étteremben, ahol Regős Péter séf különleges menüjét kínálja személyesen elkészítve és felszolgálva. A menü összeállítása a konyhafőnök aktuális napi vásárlásának, fantáziájának és a három Michelin csillagos salzburgi Ikarusban is ellesett fortélyainak eredménye. Nem titkolt szándék, hogy a menüket a "molekuláris" és a "sous vide" technológiákat alkalmazva és a hazai, minőségi alapanyagokat felhasználva szeretnénk megismertetni és megszerettetni a kulináris gasztronómiát kedvelő vendégeinkkel. A menü tervezésekor az öt alapvető érzék szempontját és harmonizálását vettünk figyelembe: szín, illat, állag (textúra), ízek, tálalás.

Vendégeink körében kedvenc fogások, melyek a "sous vide" és a molekuláris technológiával készültek:


  • Pezsgő koktél Cassis kaviárral molekuláris technológia
  • Vilmoskörte és libamáj tortácska cseresznyefa forgácsán füstölve sous vide technológia(25 percig vákuum alatt 68°C fokos vízfürdőben készítve)
  • Avokádós garnéla saláta, ropogós parmezán tölcsérben
  • Rózsaszínre sütött kacsamell burgonya flannal és kakukkfüves vörösbor redukcióval a molekuláris és a sous vide technológia ötvözete(25 percig vákuum alatt 60,5 °C fokos vízfüdőben készítve)


A séf asztala őszi menüje:

 

A különleges menühöz ígéretes pincészetek nagyreményű borait párosítjuk.

Asztalfoglalásért, a menü pontosításáért és egyéb információkért keresse

Regős Péter chefet a 061/411 0111 telefonon vagy a regos.peter@treffort.hu e-mail címen.

 

Várom szeretettel: Regős Péter üzletvezető, Chef

Cím: 1088 Budapest Rákóczi út 5. | Telefon: +36 1 411 0111 | E-mail: boka.borbala@treffort.hu | 2007 - 2017 © XO Bistro